Viziteaza Romania

Tururi private cu sofer personal si ghid.

Viziteaza Romania - Excursie privata cu sofer personal si ghid la cerere

Ai o zi libera si nu stii cum sa o petreci? Sunteti cu gasca in cautare de distracte, dar fara idei? Sunteti pentru prima data in Romania si doriti sa vizitati zone turisice ale tarii noastre? Prin Bucuresti, aveti o zi libera pe care vreti sa o petreceti in mijlocul naturii, departe de agitatia din oras?

Oferim posibilitatea de a vizita Romania ca si mini-excursie de o zi, cu posibilitatea prelungirii acesteia, asigurand transportul pentru grupuri de pana la 8 persoane cu sofer asigurat, pentru fiecare masina, catre destinatii cu interes ale tarii noastre.
Printre destinatiile propuse, dar si cele mai cautate de clientii nostri, se regasesc: Castelul Bran, Castelul Peles, Cetatea Rasnov, Sighisoara (vizitare Cetatea Sighisoara, oprire la Viscri, unde are printul Charles casa de vacanta), Transalpina, Transfagarasan (oprire la Lacul Vidraru, oprire la Barajul Vidraru), precum si destinatii presonalizate.

Suntem deschisi la idei noi de destinatii.

Itinerariile sunt stabilite in prealabil in functie de locatia aleasa de dumneavoastra

Preturile sunt per persoana in parte si variaza in functie de locatia de destinatie. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactatati la nr de telefon afisat pe site sau pe adresa noastra de email Seriozitatea din partea noastra este garantata si cu siguranta vom face tot posibilul sa va facem sa va bucurati de mini-excursia aleasa!