Termeni si conditii inchirieri masini


Inchirierea dumneavoastra include
* Kilometri nelimitati pentru TOATE grupele de masini
* Asigurare ( - Collision Damage Waiver(CDW) - asigurare in caz de accident - Protectie antifurt - Raspundere civila )
* Primul sofer aditional
* Asistenta Rutiera 24 de Ore

Detalii Plata & Cerinte depozit
Urmatoarele metode de plata sunt acceptate la inceputul inchirierii, pentru acoperirea platii si a depozitului:
Numerar – EUR, USD, GBP
Credit Card - Mastercard / Visa
Debit Card – Maestro / Visa Electron
Cardurile de Credit trebuie sa fie in numele soferilor principali

Varsta Soferului si Cerinte
Varsta minima permisa a soferului este 21 .
Toti soferii trebuie sa detina permisul de conducere de cel putin 1 an(i).

Cerinte pentru Preluare
Pentru identificare,va fi necesar pasaportul, permisul Dvs de conducere valabil şi Voucherul

Politica de Combustibil
Autoturismul trebuie returnat cu aceeasi cantitate de combustibil ca si la preluare

Calatorii Internationale
Daca planurile dumneavoastra de calatorie presupun iesirea in afara tarii din care se face inchirierea, trecerea granitelor Romaniei, va rugam sa ne comunicati acest lucru cu cel putin 7 zile inainte de preluarea autoturismului deoarece pot aparea restrictii pentru anumite tari.

Taxe locale obligatorii:
* Taxa de Aeroport - €10
* Taxa pentru Livrare / Returnare in afara orelor de program - €15 (Luni – Vineri 09:00 – 20:00, Sambata – Duminica sau sarbatorile legale 10:00 – 18:00)

Echipament Special si Solicitari Locale
Va informam ca echipamentele speciale cum ar fi scaunul pentru copii, sistemele de navigare, etc, sunt toate la "cerere" si nu putem garanta disponibilitatea lor.

Numar de Contact PTK Rent a car in Caz de Urgente
Daca aveti eventuale dificultati cu inchirierea dumneavoastra, va rugam, nu ezitati sa ne contactati la numarul nostru de telefon pentru urgente +40777 777 777. Aici puteti gasi ajutor pe durata orelor de functionare (specificate pe voucher). In afara orelor de program, va rugam sa lasati un mesaj si un membru al echipei noastre va va contacta in cel mai scurt timp.

Termeni Generali PTK Rent a car
Cand preluati autovehiculul, soferul principal precum si fiecare sofer aditional, vor trebui sa prezinte permisul propriu de conducere. Soferii ce detin noul tip de permis, vor trebui sa prezinte ambele parti ale permisului. Daca oricare dintre soferi detine permisul de mai putin de doi ani sau daca are puncte de penalizare, va rugam sa ne contactati deoarece pot aparea restrictii la inchiriere. Va anuntam ca un permis de conducere international nu satisface conditiile pentru un permis de conducere normal. Daca folositi un permis de conducere international, va fi obligatoriu sa prezentati un permis de conducere in numele soferului principal pentru a putea incepe inchirierea. Va instiintam ca furnizorul local va cere, in mod normal, plata unui depozit pentru a acoperi excesul de asigurare si combustibilul. Acest depozit este, de obicei, de forma unei sume blocate pe cardul de credit al soferului principal. La primirea autovehiculului, va rugam sa verificati cu atentie daca prezinta eventuale defectiuni si sa le raportati, inainte de plecarea agentului de inchiriere. Recomandam, de altfel, sa verificati autovehiculul impreuna cu agentului de inchiriere in momentul returnarii, pentru a nu aparea in timp eventuale invinuiri de defectiuni ce nu au fost savarsite de catre dumneavoastra

Toate inchirierile sunt taxate pentru 24 de ore. O zi completa este taxata pentru orice perioada de folosinta dintr-un interval de 24 de ore. Dumneavoastra, chiriasul, sunteti responsabil pentru toate taxele rutiere si de congestie, amenzile de parcare si de circulatie. Va sfatui ca, daca colectati masina dintr-un aeroport, sa ne comunicati numarul de zbor cu cel putin 3 zile inainte de inchiriere.

Informatii Despre Asigurare si Responsabilitate
Cand inchiriati o masina cu PTK Rent a car, contractul de inchiriere include in mod normal CDW(colision damage waiver) si asigurare de furt. CDW va limita raspunderea dumneavoastra de a plati pentru pagubele cauzate autoturismului pe perioada de inchiriere. Asigurarea pentru furt acopera furtul sau daunele provocate in urma unei tentative de furt a autoturismului, componentelor sau accesoriilor pana aproape de valoare totala, precum si orice pierdere pe care furnizorul local o poate suferi. Ambele prezinta anumite excluderi. Raspunderea dumneavoastra este limitata la plata unei taxe, denumita Inchirierea dumneavoastra include CDW si protectie antifurt cu o franciza intre €300.00 si €1,000.00 . Acest depozit este, de obicei, de forma unei sume blocate pe cardul de credit/debit sau laste in cash. Daca autovehiculul este deteriorat pe perioada inchirierii, veti fi taxat cu o suma maxima egala cu valoarea excesului de asigurare. In cazul in care ati fost imprudent sau neglijent, sau ati condus sub influenta drogurilor sau a bauturilor alcoolice, va trebui sa platiti intreaga suma aferenta reparatiilor. Va anuntam ca exista exceptii de la asigurare cum ar fi parbrizul, cauciucurile, platforma, interiorul, taxele de remorcare, cheile, care sunt suportate in intregime de catre chiriasi.

Produsul ASIGURARE TOTALA de la PTK Rent a car
Cand inchiriati un autovehicul, dumneavoastra, chiriasului, vi se va cere sa platiti un depozit egal cu valoarea excesului de asigurare pe care va trebui sa-l platiti in situatia in care autovehiculul va fi avariat pe perioada inchirierii. Daca autoturismul dumneavoastra este avariat, depozitul va fi retinut si considerat plata a pagubelor provocate. PTK Rent a car ofera produsul ASIGURARE TOTALA care, daca este achizitionat inainte de preluarea masinii, ofera FRANCIZA si DEPOZIT €0.Va anuntam ca produsul ASIGURARE TOTALA de la PTK Rent a car, acopera numai acele parti prezente si in asigurarea normala(nu sunt acoperite parbrizul, geamurile, rotile, cauciucurile, platforma, interiorul, bunurile personale, costurile de remorcare sau condusul pe drumuri neasfaltate).